Diensten

Bekijk hier de diensten van Audiodokter

Ondervindt u problemen met uw audiovisuele apparatuur, of heeft uw apparatuur onderhoud of keuring nodig?
Bekijk hier de diensten van Audiodokter:

Reparatie van DJ Gear

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van DJ Gear. Voor veel voorkomende problemen zoals drank over uw apparatuur, een kapotte fader of een play knop die niet meer werkt, bent u bij Audiodokter op het juiste adres. Voor de meest voorkomende reparaties hebben wij de onderdelen op voorraad (o.a. Pioneer, Dateq, Numark, Technics).

Audiovisuele reparatie

Heeft u een mengpaneel, movinghead of een ander audiovisueel apparaat dat defect is? Dan bent u ook bij ons aan het juiste reparatieadres. Dankzij onze vakkundige TD-medewerkers kunnen wij over het algemeen alles repareren.

Storing oplossen op locatie

Heeft u storing in een vaste installatie? Wij komen graag naar u toe om dit ongemak te verhelpen. Indien wij deze storing niet direct op kunnen lossen, is er een mogelijkheid voor eventuele vervangende apparatuur.

Modificatie en soldeerwerk

Heeft u een apparaat dat een modificatie nodig heeft? Ook dit kunnen wij dit voor u verzorgen. Slechte solderingen? Met onze moderne soldeerbouten is dit is een klusje dat wij perfect voor u uit kunnen voeren. Ook voor specifieke op maat gemaakte kabels kunt u bij ons terecht.

Onderhoud en reiniging

Van mengtafels waar drank overheen gevallen is tot het stofvrij maken van een lichtarmatuur, wij kunnen u in al deze gevallen helpen. Wij controleren en repareren zo nodig uw apparaat en zullen het daarna reinigen. Hierdoor zal uw apparaat er van binnen en buiten er weer representatief uit zien.

Diverse keuringen

Elke reparatie die bij ons de deur uit gaat voorzien wij van een elektrische keuring volgens de NEN 3140 . Wij hebben alle middelen in huis om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer veilig te gebruiken is.

Heeft u takels, stroppen, harpen of iets anders in de rigging sector? Wij hebben een keurmeester die hijsgereedschappen mag inspecteren en keuren.